Izbira bioklimatske pergole je na vas

Izbira bioklimatske pergole je na vas

Okoli izbire bioklimatske pergole se vrti kar nekaj vprašanj. Eno teh vprašanj se tiče sobivanja pergole z našim zasebnim ali poslovnim prostorom. Na tržišču je opaziti, da gre pri omenjenih pergolah za zelo priljubljen izdelek, saj služi za dvig kakovosti bivanja in dodajanje vizualnega vtisa. Gre za eno najbolj inteligentnih rešitev za vsak objekt v vaši lasti. V to skupino seveda sodijo domovi, poslovni prostori, objekti za v najem, druženje, počitek… 

Ko izbiramo popolno pergolo, pri tem nimamo omejitev, saj so izdelane domišljeno v različnih dizajnih. Kot zanimivost dodajmo, da je njihova montaža zelo prilagodljiva glede na vaše želje in prostor kjer bodo stale. Bioklimatske pergole služijo za prekrivanje prostora v vseh dneh v letu in zagotavljajo enostavno uporabo z daljinskim upravljanjem in avtomatizacijo. Kar še posebej razveseli, je možnost izbire barve konstrukcije po lastnih željah.

Izjemno kakovostni materiali, iz katerih so izdelane, jamčijo njihovo dolgotrajnost, estetika pa je tako ali tako njihova močnejša stran. So zanesljive in funkcionalne. Izbor pergole je odvisen od kupca, ki si lahko izbere svoj tip pergole, dimenzije po meri, dodatke… Prodajni program, ki je na razpolago, odpira zares veliko možnosti. Potem, ko je izbira dokončna, sledijo naslednji koraki; svetovanje, meritve in montaža. Lahko ste prepričani, da bo vaš izbor odličen, saj pergola nudi rešitve za vse izzive.

Izdelek zajema tudi tkanino, ki jo uporabijo ob izdelavi posameznega modela in ima pomembno dekorativno vlogo. Stranski del je možno zaščititi z ZIP tendami ali zaščito iz stekla. Prej omenjena tkanina služi tudi kot zaščita pred hrupom, vetrom, soncem, prahom, dežjem… V tem primeru enostavno ne morete zgrešiti, saj so, tako ideja kot rešitev za večino vprašanj, ko beseda nanese na bivanje na prostem. Po eni strani so uporabni kot vizualen dodatek, po drugi pa ščitijo pred soncem.

Naše lamele iz aluminija lahko nastavite v fiksen položaj, ali jih sproti prilagajate glede na kot sončnih žarkov in želje po kroženju zraka. Lahko se odločite tudi za stekleno izvedbo, ki morda celotno zadevo naredi še bolj elegantno, obenem pa vam ostane odprt pogled. Na drugi strani je izbor ZIP tend fleksibilna rešitev, saj ščitijo pred dežjem, vetrom, pred insekti in imajo podobne specifikacije kot steklena različica. Lahko jih nastavljate po želji, vsaka različica pa ima svoje prednosti.

Tagovi:

Više članaka