Kaj je to virtualni seks

Kaj je to virtualni seks

Kaj je to virtualni seks?

V letu 2021, ko nad našim življenjem vladajo tehnološke in pametne igračke povezane na svetovni splet je jasno, da moramo pomisliti tudi o tej temi, oziroma se dotakniti vprašanja kaj je to virtualni seks. Morda se nekomu to na prvo besedo sliši smešno, zabavno in povsem nepotrebno, a opozarjamo vas, da tovrstno intimno udejstvovanje še zdaleč ni tako nedolžno.

Ko se človek vpraša kaj je to virtualni seks verjetno najprej pomisli na znanstveno fantastične filme v katerih ljudje svojo spolno potešitev opravljajo na daljavo s pomočjo posebnih čelad, oblačil in podobno. Že res, da je bila to v tistih letih, ko so filme o tem snemali to morda res znanstvena fantastika. A danes so te reči postale še kako zelo resnične.

Si upate stopiti na to pot in odkriti kaj lahko človek doživi s pomočjo moderne tehnologije na tem področju? Imamo pa za vas še eno novico, ki vas bo zelo razveselila.

Kdo ve kaj je to virtualni seks?

Vprašanje iz naslova išče odgovor na temo kaj je to virtualni seks, a ga išče na več različnih načinov. Omenili smo znanstveno fantastiko in filme, ki prikazujejo seks s pomočjo moderne tehnologije. A kos moderne tehnologije je danes tudi telefon. Kaj pa, če bi do spolne potešitve prišli kar z njegovo pomočjo.

Če menite, da to ni mogoče vas bomo kmalu prepričali o nasprotnem. Na enem mestu smo namreč združili vse najbolj seksi, vroče in potrebne punce ter ženske, ki si želijo le ene reči. Spolno potešiti neznanca in ob tem poskrbeti še zase. Vprašajmo se kaj je to virtualni seks.

Gre za spolno izkušnjo pri kateri nismo neposredno v stiku z osebo s katero seksamo, je ne poznamo, a na koncu vendarle prejmemo spolno potešitev. Tudi masturbacija je seveda oblika seksa, zato ne bi bilo pošteno trditi, da telefonski seks ni seks. In, ko ga boste enkrat preizkusili s svojo izbranko, tega ne boste več trdili niti vi.

Kaj je to virtualni seks in zakaj je tako mamljiv?

V prvi vrsti, ko se vprašamo kaj je to virtualni seks lahko rečemo, da nekaj pri nečem ne bi smeli imeti slabe vesti. O čem govorimo? Denimo pri seksu v živo, ko se ta že odvije, lahko kasneje nastopi kakšen občutek slabe vesti ali krivde zaradi morebitnega varanja svojega partnerja.

Pri virtualni izkušnji tega ni. V resnici fizično niste v stiku z osebo, čeprav je končni učinek dokaj enak. In tega si vsi želimo mar ne? Seksa z najbolj pohotno in potrebno osebo, ki nikoli ne reče ne in ima celo več idej kot mi sami. O tem kaj je to virtualni seks bi lahko razpredali še na dolgo in široko.

Za vas pa je ključna informacija ta hip, da vam takšen seks in noro izkušnjo ponuja vroča linija do katere boste povezavo našli v tem članku. Verjemite nam, ko rečemo, da boste doživeli nekaj zares posebnega kar si niste mogli zamisliti niti v najbolj norih in mokrih sanjah.

Tagovi:

Više članaka