Kako najti partnerja

Kako najti partnerja

Samski pa ne veste kako najti partnerja?

Če ste ta hip samski in se sprašujete kako najti partnerja, vam bomo v tokratnem članku našteli nekaj super nasvetov za to. Že res, da sta nas v zadnjem obdobju pandemija in ukrepi vlade onemogočili pri spoznavanju ljudi, a vendarle vse ni tako črno in belo. K sreči se zadeve premikajo na bolje, znova se lahko bolj družimo, a družimo in spoznavamo se lahko tudi drugje.

Če je nekoč veljalo, da si partnerja iščemo na zabavah, v diskoteki in drugih družabnih dogodkih, pa danes odgovor na vprašanje kako najti partnerja tiči tudi na spletu. Na voljo je kopica spletnih strani in aplikacij za spoznavanje in zmenke, zato bo to zagotovo dobra izhodiščna pozicija za vse samske.

Se bojite spleta? Nobene potrebe za tem, če ste le dovolj previdni in neznancem ne razkrivate osebnih podatkov preden ljudi bolje spoznate. In zakaj se splet zdi idealen za spoznavanje? Ker tam ne rabimo iskati med kopico vezanih in nekaj samskimi, saj so prijavljeni zgolj samski.

Torej kako najti partnerja?

Za začetek se registrirajte na enega izmed bolje obiskanih portalov za samske. Prej seveda preverite kredibilnost in tudi to kdo stoji za portalom, ter kakšno varnost in garancije nudijo. Naj vam ne bo težko plačati kakšne malenkosti, če bo to pomenilo boljšo izkušnjo za vas. Vprašanje kako najti partnerja bo pričelo izginjati v daljavi, ko boste pričeli spoznavati prve nove obraze.

Pred tem seveda v popolnosti izpolnite svoj profil, botite pošteni, kaj imate radi in česa ne, kaj si želite od bodočega partnerja, objavite pa tudi zgolj relevantne fotografije, ki naj ne bodo starejše od nekaj mesecev. Nenadoma ne bo več vprašanje kako najti partnerja, ampak kako najti pravega. In pravega boste našli prav tako, da boste karseda dobro izpolnili svoj profil.

Aplikacije namreč obvladajo povezovanje oseb, ki si delijo podobne hobije, zanimanja, spadajo v ustrezno starostno kategorijo in podobno. Ko se boste z nekaj osebami povezali in vam bodo na prvi pogled všeč, sledi naslednji korak.

Kako najti partnerja za vedno?

Če se sprašujete kako najti partnerja za vedno, potem je bistveno, da najdete takšnega, ki bo imel vse tiste kvalitete, ki jih pri partnerju iščete. Skušajte se izogibati velikim kompromisom in se ne zapletajte z nekom zgolj zato, ker niste radi sami. Takšne zveze se še prehitro končajo in za seboj pustijo precej grenkega priokusa. Pa poglejmo kako najti partnerja skozi spoznavanje.

Vzpostavite dialog in skozi klepet skušajte ugotoviti kakšna je oseba na drugi strani. Hitro vam bo jasno ali kaj prikriva, nima čistih namenov, ali pa gre morda za osebo, ki vam je sila podobna in išče svojo ljubezen, ki bi ji polepšala življenje. A ne zadržite se predolgo v virtualnem svetu. Znano je, da, ko enkrat prestopimo določeno mejo, postanemo “zgolj” prijatelji.

Dogovorita se za zmenek in se spoznajta v živo. Iz oči v oči bosta tako precej lažje ugotovila ali si sedita nasproti dve sorodni duši, ki ju je povezala usoda. Morda celo za celo življenje.

Tagovi:

Više članaka