Kako ujeti bogataša

Kako ujeti bogataša

Preveri kako ujeti bogataša

Se ti zdi življenje v povprečju dolgočasno in si želiš nekaj več od svojega vsakdana? Potem ob sebi potrebuješ ambicionznega in sposobnega moškega, zato vsekakor preveri kako ujeti bogataša. Pa sploh ne gre za to, da bi se morala “nastavljati” ali biti kako drugače nespoštljiva do sebe. Tudi punce so sposobne, inteligentne in v življenju uspešne.

V takšnem primeru enostavno želiš ob sebi moškega ki te bo lahko dopolnjeval. Nobene potrebe ni, da bi si iskala nekoga, ki mu rečeš sugar daddy. Kljub temu pa odgovor na to kako ujeti bogataša ni tako enostaven kot se morda sliši na prvo besedo. Premožni moški so prav tako inteligentni, sicer ne bi bili tam kjer so.

Takšnega moškega boš najlažje spoznala in ga osvojila, če se boš gibala v njegovih krogih in dokazala tudi, da si ga vredna. Seveda, moški ljubijo lepa dekleta, a pozor. Kljub tvoji morebitni sanjski postavi in oprsju, bo inteligenten moški želel, da imaš nekaj tudi v glavi.

Kako ujeti bogataša preko spleta?

Morda si že pomislila na spletne zmenke, pa te je odvrnilo, ker je bilo tam vse preveč ljudi, ki so bili pod tvojim “rangom” in bili morda celo nekoliko neukusni. Lahko uporabiš dve tehniki za odgovor na vprašanje kako ujeti bogataša. Prva je da na običajnem portalu za zmenke postaviš sila visoke kriterije, ki jih iščeš pri svojem partnerju.

To pomeni, da tisti, ki jim ne bodo zadostili, ne bodo prišli do tebe. Po drugi strani pa lahko odgovor na vprašanje kako ujeti bogataša, poiščeš na posebnem portalu za zmenke, kjer se nahajajo zgolj uspešni poslovneži in poslovne ženske. Precej logično kajne?

Seveda moraš v tem primeru tudi sama imeti nekaj poslovne žilice in kaj za pokazati. Naj ti ne bo cilj samo ujeti nekoga z veliko denarja, dobrim avtom in hišo. Takšen moški ti mora biti tudi všeč. Ne znižuj svojih standardov samo zaradi enega cilja, pač pa poišči kompletno rešitev.

Zdaj veš kako ujeti bogataša

Tako, zdaj veš kako ujeti bogataša, oziroma kako se mu vsaj približati na razdaljo s katere te bo opazil. Ne pozabi obiskati kakšnega dogodka, ki se ga udeležujejo premožni poslovneži, ali pa namigni prijateljici, oziroma prijatelju, da te spozna z nekom iz teh krogov, če ga slučajno pozna.

Kako ujeti bogataša naj ne bo misija, ampak ob tem skušaj biti tudi naravna in takšna kot si v resnici. Vsekakor poudari svoje atribute, se primerno obleci in se obnašaj trenutku primerno. Če boš v družbi, ki se rada šali in zabava, moraš ujeti njihov val sicer boš ostala zunaj kroga.

Vedno bodi samozavestna in pripravljena na zavita vprašanja. Ko ne veš kaj odgovoriti uporabi kakšno šalo, ali pa vse povej s svojim čarobnim nasmehom. Doma se pripravi na dogodek kamor odhajaš in se pozanimaj o tem kaj ljudje tam radi počnejo. Internet dela čudeže. Pozanimaj se o podobnih tematikah in si zapomni nekaj zanimivih dejstev, ki jih boš lahko uporabila v pogovoru.

Tagovi:

Više članaka

Pomen spolne intime v razmerju

Pomen spolne intime v razmerju

Spolna intimnost igra ključno vlogo v vsakem razmerju, saj omogoča partnerjema, da se povežeta na globlji ravni. Pomen spolne intime v razmerju se izraža skozi različne vidike, vključno z občutkom bli