Vedeževanje v živo

Vedeževanje v živo

Kako poteka vedeževanje v živo?

Napovedovanje prihodnosti izvira že iz pradavnine, ko so se ljudje zagledali v zvezde in določene pojave začeli povezovati z naravnimi dogodki. Vse to so povezali v neke bolj ali manj smiselne zgodbe in pojavili so se zametki prerokovanja. Sčasoma pa so nekateri ljudje opazili, da imajo poseben dar za razvozlavanje teh signalov in rodilo se je vedeževanje v živo.

Ko so ljudje v njihovi bližini ugotovili, da znajo velikokrat prebrati signale v smeri tega, da so se njihove napovedi dejansko uresničile, so pričeli k takšnim ljudem hoditi po nasvete. Temu pa dejansko že lahko rečemo vedeževanje v živo. In kako se je nadaljevalo?

V modernejši dobi človeške zgodovine so bili vedeževalci navadno moški in so bili zelo cenjeni. Še posebej na grajskih dvorih kjer so prerokovali vladarjem. A kaj, ko se je vmešala cerkev in jih pričela neumorno preganjati, ter celo pobijati. Takrat se je za vedeževalce dobesedno pričelo črno obdobje zgodovine.

Kaj pa vedeževanje v živo danes?

Danes je vedeževanje v živo seveda precej bolj varno za vse. Tako za vedeževalce kot tiste, ki koristijo njihove usluge. Je pa dandanes tam zunaj tudi veliko vedeževalk. Če se sprašujete kako poteka vedeževanje v živo povejmo, da precej enostavno. Ko enkrat poiščete vedeževalca, ki dela v živo, se odpravite k njemu in se z njim v intimnem ozračju pogovorite.

Vedeževalci danes za svoje napovedi uporabljajo različne tehnike vedeževanja. Nekateri vam bodo prerokovali iz tarot kart, ki znajo podati odgovore na to zakaj je šlo nekaj narobe in vam svetovati za prihodnost. Potem je tu vedeževanje s pomočjo nihala ali pa kristalne krogle.

Načinov kako priti do odgovorov je še precej več, a vam seveda ne bomo naštevali vseh. Poznate vedeževanje iz kave? O tem se lahko poučite tudi sami in po pitju kave sami poiščete kakšno znamenje in razlago na to kaj pomeni. Ker pa govorimo o pravih vedeževalcih, vam bomo razkrili še eno zadevo.

Vedeževanje v živo preko telefona

Res je. Eno najbolj priljubljenih oblik vedeževanja danes je vedeževanje v živo preko telefona. Gre za sila enostaven postopek v katerem najprej na spletu izberete določenega vedeževalca ali vedeževalko in pokličete na izbrano številko. Teh imamo pri nas na kupu kar nekaj, a za vse garantiramo, da so definitivno najboljši v državi.

Gre za preizkušene in dokazane osebe, ki imajo sposobnosti prebrati iskane informacije iz vesolja in jih posredovati na ustrezen in razumljiv način. Ko omenjamo vedeževanje v živo preko telefona povejmo, da vedeževalec za svoje delo ne potrebuje vaše fizične prisotnosti. Dovolj je že vaša vibracija glasu in pravilno zastavljena vprašanja.

Na ta nači se lahko izkušen svetovalec za prihodnost obrne navznoter, ali skozi katerega od pripomočkov po odgovore. Ti velikokrat presenetijo in jih stranke sprejmejo z nekaj zadržka, a se vedno znova izkaže, da so bili pravi. A zapomnite si, vedno je na koncu odvisno od vas kako boste zakorakali v prihodnost.

Tagovi:

Više članaka